MTV News Recap: Week 25

19 juni 2020
Van de aanmoedigende woorden van Camila Cabello tot de spraakmakende video van Cardi B: dit en meer zag je deze week voorbij komen in het MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

Maandag 15 juni 2020
Camila Cabello viert pride en moedigde ondertussen haar volgers aan om zich in te zetten voor zwarte transgenders die worden gediscrimineerd in de gezondheidszorg. Deze groep krijgt geen juridische bescherming meer wanneer zij worden uitgesloten door artsen omdat Trump afgelopen week deze wet, die Obama instelde, heeft teruggedraaid. De zangeres liet weten zelf een steentje bij te dragen door geld te doneren aan het Transgender Law Center.
Dinsdag 16 juni 2020
Caitlyn Jenner, Laverne en Taylor Swift zijn enorm blij met de uitspraak van het Amerikaanse Hooggerechtshof, die afgelopen maandag verklaarde dat de burgerrechtenwet bescherming biedt aan transgenders die vanwege hun seksualiteit worden gediscrimineerd op de werkvloer. In een emotionele video legde Laverne uit hoe blij ze was. Caitlyn deelde haar trots en moedigde haar volgers aan om de strijd voor gelijkheid voort te zetten.
Woensdag 17 juni 2020
Cardi B had een duidelijke boodschap aan haar haters. Nadat de queen afgelopen week een foto plaatste van haar bijgewerkte tatoeage, gingen er roddels rond dat ze haar lichaam had gephotoshopt. Met haar 'red bottoms' on liet ze haar body shamers weten dat ze niet met zich laat sollen. Period.
Donderdag 18 juni 2020
Rapper Lil Nas X heeft jarenlang een fanaccount gehad voor Nicki Minaj. Toen één van de Barbz (Nicki's fans) vroeg waarom hij hier niet voor uit was gekomen liet hij weten dat hij bang was dat mensen erachter kwamen dat hij gay was. Nicki herself, reageerde ook en liet weten dat ze blij is dat hij zich nu wel hierover uit durft te spreken.
Vrijdag 19 juni 2020
Taylor Swift en Lizzo maken zich hard voor het bekronen van 'Juneteenth' tot nationale feestdag in Amerika. Deze dag is één van de langstlopende Afro-Amerikaanse feestdagen en viert dan ook de onafhankelijkheid van de slaven in 1865. Nu de Black Lives Matter-movement sinds de dood van George Floyd in de schijnwerpers staat, zijn steeds meer celebrities voor het officieel invoeren van deze feestdag.
Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).
categorie:

laatste nieuws

MTV News Recap: Week 2

news

MTV News Recap: Week 1

news

MTV Push januari 2021: Leer JC Stewart beter kennen

news

MTV News Recap: Week 51

news

MTV News Recap: Week 50

news

De MTV Movie & TV Awards: Greatest Of All Time

news

MTV News Recap: Week 49

news

MTV Push december 2020: Leer 24kGoldn beter kennen

news