5 keer: MEGAHITS AFGEWEZEN door een andere GROTE ARTIEST! [DEEL 2]

12 mei 2018
Eerder vertelden we je al welke 5 megahits in eerste instantie bedoeld waren voor andere grote artiesten. Nu hebben we opnieuw 5 megahits voor je op een rijtje gezet die zijn afgewezen door een andere grote artiest!
Je kan het je misschien niet voorstellen maar Ed Sheeran’s grootste hit ‘Shape Of You’ was eigen bedoeld voor Rihanna. Maar RiRi vond de track niet genoeg bij haar passen en wees de track af.

Ed Sheeran - Shape of You

Het was de leadsingle van haar gelijknamige derde album, Ariana’s ‘Dangerous Woman’. Toch werd de track geschreven met Amerikaanse countryzangeres Carrie Underwood in het achterhoofd.

Ariana Grande - Dangerous Woman

‘Happy’ is waarschijnlijk Pharrell’s grootste hit tot nu toe. Toch zou de track in eerste instantie worden ingezongen door CeeLo Green, die uiteindelijk de track aan zich voorbij liet gaan.

Pharrell Williams - Happy

‘Black Widow’, de banger collab van Rita Ora en Iggy Azalea, is geschreven door Katy Perry en was dan ook bedoeld voor haar eigen album ‘Prism’. Katy besloot uiteindelijk dat de song teveel leek op ‘Dark Horse’ en de track daarom niet op haar album te plaatsen. Wel vond ze de track zo tof dat ze besloot hem te geven aan Rita en Iggy.

Rita Ora & Iggy Azalea - Black Widow

Je hoort hem nu overal; ‘The Middle’ van Zedd en Maren Morris. Toch gingen behoorlijk wat grote artiesten Maren voor met inzingen van de track. Zo zongen o.a. Demi Lovato, Camila Cabello, Bebe Rexha, Anne-Marie en Charlie XCX allemaal de track in, om uiteindelijk allemaal om verschillende de reden toch niet op de track te eindigen.

Zedd - The Middle

categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

Oscars 2019: Dit zijn alle genomineerden

news

Dit is hoe jij Blue Monday gaat overleven!

news

Jaimie Vaes en Koen Kardashian presenteren Just Tattoo of Us Benelux

news

10x het beste van de ‘10 year challenge’

news

Ariana Grande-update: een wel héle bijzondere tattoo en nieuwe muziek

news

Lindsay Lohan’s Beach Club: binnenkort op MTV

news

5 bruiloften die (waarschijnlijk) gaan plaatsvinden in 2019

news