5 keer: MEGAHITS AFGEWEZEN door een andere GROTE ARTIEST! [DEEL 2]

12 mei 2018
Eerder vertelden we je al welke 5 megahits in eerste instantie bedoeld waren voor andere grote artiesten. Nu hebben we opnieuw 5 megahits voor je op een rijtje gezet die zijn afgewezen door een andere grote artiest!
Je kan het je misschien niet voorstellen maar Ed Sheeran’s grootste hit ‘Shape Of You’ was eigen bedoeld voor Rihanna. Maar RiRi vond de track niet genoeg bij haar passen en wees de track af.

Ed Sheeran - Shape of You

Het was de leadsingle van haar gelijknamige derde album, Ariana’s ‘Dangerous Woman’. Toch werd de track geschreven met Amerikaanse countryzangeres Carrie Underwood in het achterhoofd.

Ariana Grande - Dangerous Woman

‘Happy’ is waarschijnlijk Pharrell’s grootste hit tot nu toe. Toch zou de track in eerste instantie worden ingezongen door CeeLo Green, die uiteindelijk de track aan zich voorbij liet gaan.

Pharrell Williams - Happy

‘Black Widow’, de banger collab van Rita Ora en Iggy Azalea, is geschreven door Katy Perry en was dan ook bedoeld voor haar eigen album ‘Prism’. Katy besloot uiteindelijk dat de song teveel leek op ‘Dark Horse’ en de track daarom niet op haar album te plaatsen. Wel vond ze de track zo tof dat ze besloot hem te geven aan Rita en Iggy.

Rita Ora & Iggy Azalea - Black Widow

Je hoort hem nu overal; ‘The Middle’ van Zedd en Maren Morris. Toch gingen behoorlijk wat grote artiesten Maren voor met inzingen van de track. Zo zongen o.a. Demi Lovato, Camila Cabello, Bebe Rexha, Anne-Marie en Charlie XCX allemaal de track in, om uiteindelijk allemaal om verschillende de reden toch niet op de track te eindigen.

Zedd - The Middle

categorie:

laatste nieuws

Queen Of Soul Aretha Franklin overleden op 76-jarige leeftijd

news

FOTO'S | Teen Mom: Farrah VERVANGEN door 2 jonge moeders

news

FOTO | Liam Payne (24) datet 18-jarige One Direction fangirl!

news

ZIEN! Kylie’s 21e bday: celeb vriendin DRONKEN AFGEVOERD met ambulance

news

Dit zijn de beste karaoke tracks

news

Van Rihanna tot Kylie Jenner: deze celebrity fashion trends moet je zien!

news

Bazart's nieuwe single is uit!

news

Zien: sterren als kind in reclames

Nieuws