MTV EMA BEST BELGIAN ACT 2020: Dit zijn de genomineerden

6 oktober 2020
Eén van 's werelds grootste muziekevents, de MTV EMA komt er weer aan en ondanks alles belooft het ook dit jaar weer een iconisch muziekspektakel te worden! Zoals ieder jaar wordt de award voor MTV Best Belgian Act uitgereikt aan de meest succesvolle Belgische artiest van dit moment. Met nominaties voor de getalenteerde Angèle, blackwave., IBE, Lost Frequencies en OT móet het wel een bloedstollende strijd worden.
Angèle

Angèle, geboren in een artiestenfamilie, heeft muziek in het bloed. Na haar jazzstudie begon Angele covers van popklassiekers uit te brengen via Instagram en bouwde ze een ongelooflijke aanhang op.

 
ANGÈLE – OUI OU NON
blackwave.

Het Antwerpse duo blackwave. is een van de uitblinkers van deze nieuwe generatie jonge rappers, die de online playlisten domineren en steeds grotere zalen vullen. In November verscheen hun succesvolle debuutalbum Are We Still Dreaming?

blackwave. - Arp299

IBE

Singer-songwriter IBE raast als een wervelwind door het muziekland. Zijn grote doorbraak kwam in 2019 tijdens The Voice van Vlaanderen en na "Table Of Fools", "Control" en "Perfect Storm" verovert hij de hit lijsten weer met "Dark Maze".

Ibe - Dark Maze

Lost Frequencies

Lost Frequencies is het afgelopen half decennium enorm gegroeid in de internationale muziekindustrie. Hij is geen one-trick pony in de studio en behaalde onlangs in België de afgelopen 5 jaar 25 platina platen.
OT

Olivia Trappeniers beter bekend als OT is een Belgische zangeres. In 2016 nam ze deel aan The Voice van Vlaanderen, maar ze kreeg pas echte bekendheid na het winnen van de eerste editie van MNM Rising Star.
 
------------------
 
Stemmen
Om de MTV EMA voor Best Belgian Act binnen te slepen hebben de genomineerden jouw hulp nodig; stem via mtvema.com op jouw favoriet.
 
#MTVEMA #MTVBestBelgianAct
categorie:

laatste nieuws

MTV News Recap: Week 3

news

MTV News Recap: Week 2

news

MTV News Recap: Week 1

news

MTV Push januari 2021: Leer JC Stewart beter kennen

news

MTV News Recap: Week 51

news

MTV News Recap: Week 50

news

De MTV Movie & TV Awards: Greatest Of All Time

news

MTV News Recap: Week 49

news