2017; door Bazart niet langer de schaar in het haar!

8 februari 2017
Het was in 2016 dé trend onder de mannelijke sterren; het haar millimeteren. Van ZAYN tot Adam Levigne en zelfs de goudblonde lokken van Bieber moesten eraan geloven; de tondeuse. Even leek de trend ook in het nieuwe jaar door te pakken maar niets is minder waar. Als het aan de mannen van Bazart ligt maakt de gemillimeterde coupe plaats voor hun ‘Brasschaat-haar’ en het lijkt ze nog te gaan lukken ook!
Brasschaat-haar is los lang haar, nonchalant achteruit gekamd en verstevigd met gel. Het is dé nieuwe trend in de kapperswereld. De populariteit van het kapsel is te danken aan de heren van Bazart, die een rock-‘n-roll-draai aan het kapsel gaven en hiermee veel mensen inspireerden. Vooral na het winnen van maar liefst vijf MIA’s vorige week, is de vraag naar het kapsel groter dan ooit.
De look geeft het ‘out-of-bed-gevoel', maar de werkelijkheid ligt net iets anders. Om het Brasschaat-haar te creëren heb je behoorlijk wat tijd, gel en geduld nodig... Het kapsel is dus geen gevalletje ‘I woke up like this’, wat het uiteraard niet minder mooi maakt. Shout out to you Bazart!
De heren veroverden MIA’s in de volgende categorieën:
- ‘Hit van het jaar’
- ‘Beste groep’
- ‘Beste pop’
- ‘Beste doorbraak’
- ‘Beste Nederlandstalige’

Goud

laatste nieuws

#AskAwkward

Nieuws

#CUTENESSOVERLOAD: Happy Kitty's On The Internet

Nieuws

#MTVSundayFunday | December 7

Nieuws

#MTVSundayFunday | November 16

Nieuws

#MTVSundayFunday | November 2

Nieuws

#MTVSundayFunday | November 23

Nieuws

#MTVSundayFunday | November 30

Nieuws

#MTVSundayFunday | November 9

Nieuws