Teen Mom UK: Check de highlights uit aflevering 1 en kijk 'm terug!

4 januari 2017
SPOILER ALERT! Ben je wel benieuwd naar de eerste aflevering van Teen Mom UK, maar wil je nog niet alles weten wat er is gebeurd? Lees dan niet verder en check hierboven de eerste episode ;)
-
Afgelopen maandag 2 januari is om 21:30 eindelijk het eerste seizoen van ->Teen Mom UK-> begonnen en de eerste episode is sowieso de moeite waard om te kijken, al zeggen we het zelf ;) Check hieronder de highlights en maak kennis met de Britse Teen Moms!
De vijf meiden Megan, Mia, Naomi, Chloe en Amber delen vanaf nu acht weken lang hun ervaringen als tienermoeder en we volgen ze bij alle ups & downs die ze meemaken in hun leven. Megan is 17 jaar, heeft een vriendje en is nu al verloofd! Ze woont samen met haar vriendje Dylan en kind in een caravan bij de ouders van Dylan in de tuin. Of het huwelijk stabiel is... Nou nee... In de eerste episode is te zien dat Dylan liever chilt in de pub na zijn werk en ook nog met Megan haar beste vriendin het bed deelt... WAIT WHAT?! Uhuh...
Mia is 19 jaar, heeft een vriendje (klein detail: die heeft bij zijn ex ook een kind), staat op het punt te bevallen van haar eerste kindje en is een tikkeltje jaloers ingesteld. Haar grote droom is om te trouwen met haar vriend. Naomi is ook 19, heeft een kind van 2 jaar, 'Kyanna', en een vriendje die overal en nergens te vinden is. Ze wil het allerliefste make-up artist worden, maar met alle struggles thuis is dat niet altijd even makkelijk... Haar ex-vriend, waarmee ze Kyanna heeft, biecht in de eerste aflevering op dat hij haar totaal niet meer ziet zitten. Dit komt als een klap aan, omdat hij vijf dagen daarvoor nog samen met haar in bed lag... Wat gaat hier mis?
Chloe is 18 jaar, heeft met haar eerste vriendje, Jordan, een kindje en is ontzettend gelukkig! Ze is behoorlijk aangekomen na haar bevalling en merkt aan zichzelf dat ze zich hier niet prettig bij voelt. Jordan vindt het echter geen probleem en valt het niet eens op... Houden zo dan? ;)
Amber is een alleenstaande moeder van 19 jaar. Haar ex-vriend is Ste. Samen met haar kind Brooklyn probeert ze volop te genieten van het leven. Het enige wat alleen nog ontbreekt is een vriend. Ze gaat daarom vaak uit om nieuwe jongens te spotten in de club. Wordt ongetwijfeld vervolgd...
Oh, wat een meiden! Genietennnnn! Heb jij de kennismaking met de Britse Teen Moms en hun leven gemist? Kijk de eerste aflevering dan nu hierboven terug! Meer Teen Mom UK? Klik hier en check bij 'Bonus' meer over de teen moms!
categorie:

laatste nieuws

TOP 8: favo celeb belfies!

Nieuws

ZIEN: Fergie SHOCKT Amerika tijdens zingen van volkslied, OEI!

Muziek

Klaar met alle fakeness? ZO simpel is vriendelijk zijn!

Nieuws

5 tips om van je kater af te komen ZONDER dat je je bed uit hoeft!

Nieuws

ZIEN: Kris Jenner hilarisch DRONKEN gefilmd op de bank!

Nieuws

Kanye is terug op Instagram en plaatst meteen 55 foto’s!

Nieuws

INTERVIEW: Brandon & Juliette uit Siesta Key over het nieuwe seizoen: "Things really heat up!"

Nieuws

ZIEN: Taylor Swift’s BFF Karlie Kloss is nu besties met AARTSVIJAND Katy Perry..

Nieuws