Verwachten Kim K en Kanye een vierde kind?

Staat 2019 weer in het teken van gezinsuitbreiding voor de Kardashian-West familie? Er gaat namelijk een gerucht dat er een vierde kind op komst is voor Kim Kardashian en Kanye West…

Het koppel heeft het nieuws zelf nog niet bevestigd, maar tijdschrift US Weekly beweert dat ze een kind verwachten via dezelfde draagmoeder die Chicago West heeft gedragen, die 15 januari alweer één jaar oud wordt.

Eerder dit jaar ging er al een gerucht dat het koppel nog één embryo had, van het mannelijk geslacht. Nu wordt beweerd dat hun draagmoeder een jongetje zou dragen, die wordt verwacht in mei.

Dat betekent dat North, Saint en Chicago al over vijf maanden een baby broertje zouden kunnen verwelkomen!

Dit bericht bekijken op Instagram

Celebrating Saint with a Tarzan themed party 🍃

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Kim sprak dit jaar in een aflevering van Keeping Up With The Kardashians over plannen om haar familie uit te breiden, ze zei toen: "Kanye wil er meer. Hij valt me lastig. Hij wil er zo'n zeven. Hij houdt echt vast aan zeven."

“Ik ben een beetje huiverig geweest over het hebben van meer kinderen omdat het me ’s nachts letterlijk wakker houdt, denkende aan hoe mijn kinderen zullen overleven in zo’n crazy wereld,” voegde Kim toe.

Dit bericht bekijken op Instagram

North is always a mood 😂

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Aan E! News vertelde Kim eerder dat vier kleintjes haar droom nummer is.

Maar toen er vorig jaar al geruchten opdoken, ontkende ze dat er op dat moment een nieuwe Kardashian-West onderweg was: "Ik ben daar natuurlijk echt open over geweest en ik heb erover gesproken in onze show, dus… Ik weet niet. We beginnen volgende week met het filmen van seizoen 16, dus als ik er meer over nadenk en het gaat gebeuren, dan zie je dat zeker in de show. Maar op dit moment, nee."

Tot we het nieuws rechtstreeks uit Kims mond horen komen, weten we dus nog niks zeker.

Het lijkt er dus op dat we KUWTK moeten kijken om erachter te komen, maar hopelijk reageert Kim voor die tijd al op de geruchten…