Bazart's nieuwe single is uit!

10 augustus 2018
Via Instagram zagen we het al aankomen: de mannen van Bazart hebben een nieuwe single uit! De naam van de single is ‘Grip (omarm me)’ en bestaat daarmee net als alle andere Bazart tracks uit één woord. De indie-popgroep omschrijft het nummer als: "loom maar dansbaar”, en om dat te begrijpen moet je de track waarschijnlijk toch echt even zélf beluisteren. Het begin hoor je in ieder geval in deze Instagram-post:

overmorgen = nieuwe single

Een bericht gedeeld door Bazart (@bazartband) op

Verder hebben we nog meer goeds te vertellen: Bazart’s nieuwe album is namelijk bijna af! Het album, dat 21 september uitkomt, zal net een beetje anders klinken dan de nummers van het debuutalbum ‘Echo.’ Bazart’s Mathieu Terryn geeft bij Studio Brussel aan: “Onze Bazart-identiteit zit er zeker nog in, maar het is allemaal wat lichter en vrolijker geworden.”
Oh wij kunnen niet wachten! Ga je trouwens toevallig zaterdag 18 augustus naar Pukkelpop? Dan heb je geluk want de groep zegt dan al enkele nieuwe nummers te spelen… Ook zal Bazart daarvoor, op aankomende woensdag, al de setlist voor Pukkelpop een keer spelen in Gent. Krijg je het voor elkaar daar aanwezig te zijn mag je dus ook zeker niet klagen! Later dit jaar, op 20 oktober, zal de band weer in het sportpaleis te zien zijn. Ziet ernaar uit dat onze agenda voorlopig weer vol staat… Met wie ga jij sowieso?

Zaterdag 18/08/18 - @pukkelpop ♥️ ©️ @thorsld

Een bericht gedeeld door Bazart (@bazartband) op

categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

5 things to do als je single bent op Valentijnsdag

news

Dit gebeurde er gisteravond tijdens de Grammy’s

news

Album alert: Ariana Grande’s ‘Thank U, Next’ is uit

news

Super Bowl 2019: de highlights van de halftime show

news

MTV Push februari 2019: leer H.E.R. beter kennen!

news

We hebben nieuws over Je Moeder

news

Personality Test: Wie uit Ex on the Beach: Double Dutch S4 ben jij?

news