Teen Mom UK: Check de highlights uit aflevering 3 en kijk 'm terug!

17 januari 2017
SPOILER ALERT! Ben je wel benieuwd naar de derde aflevering van Teen Mom UK, maar wil je nog niet alles weten wat er is gebeurd? Lees dan niet verder en check hierboven de episode + sneak peeks van volgende week ;)
-
Sinds maandag 2 januari om 21:30 is eindelijk het eerste seizoen van ->Teen Mom UK-> te zien op MTV! Heb je maandag de derde aflevering gemist? Check hieronder de highlights.
Mia
Een paar dagen geleden is Mia bevallen en ze mag ein-de-lijk naar huis! Mia is heel emotioneel en blijer dan ooit met de geboorte van haar kindje. Manley, de vriend van Mia, staat echter vaak 's nachts op om aan het kindje eten te geven, omdat ze zelf uitgeput is van de bevalling. Krijgt Mia snel meer energie...?
Chloe
Chloe en Jordan geven samen Marly's eerste hapjes van echt babyvoer! Chloe vertelt dat ze zich nutteloos voelt en wil graag iets doen met haar leven. Conclusie: werken is makkelijker dan een baby verzorgen. Waarom geen babymodel maken van je kindje? Zo gezegd zo gedaan; Chloe plant een fotoshoot met haar kleine meisje. Alleen of Jordan het hier mee eens is…
Megan
Weet je nog? Een tijdje terug ging Dylan vreemd met Megan's beste vriendin. Dylan gaat langs bij Big Mark. Hij vindt het erg lastig om te vergeten dat Dylan is vreemdgegaan terwijl hij een kind en vriendin thuis heeft zitten. Dylan doet er dan ook alles aan om deze actie 'goed te maken'. Hij geeft haar een vervroegd verjaardagscadeau: een paard. Hij noemt het dier 'Lady' en ze krijgt een plek in de achtertuin. Het paard heeft echter veel geld gekost en dus moeten ze nu op hun uitgaven letten. Oeps... Megan besluit om die reden om van haar hobby haar baan te maken. Ze gaat samen met haar moeder zelfgemaakte glitterbekers verkopen op de markt. Echter; haar moeder staat hier niet 100% achter. Ze vindt het dom dat Dylan een paard van hun geld heeft gekocht, terwijl ze al met moeite de huur konden betalen.
Naomi
Raphael en Naomi draaien al maanden om elkaar heen, en dat terwijl Raphael zelf ook nog een andere vriendin heeft. Ze is er klaar mee en wil het allemaal achter zich laten. Tijd om haar carrière als make-up artist een boost te geven! Naomi bezoekt een beurs voor make-up artists en kijkt haar ogen uit. Dit wil ze! Er is alleen een ding: ze heeft het er moeilijk mee dat ze het kind alleen moet laten bij Raphael...
Amber
YES! Amber heeft een date! Ze vraagt haar kindje Brooklyn om kledingtips en gaat midgetgolfen met haar date Haydon. Het is een geslaagd afspraakje, alleen; ze heeft hem nog niet verteld dat ze een zoontje heeft... Ze wil dit op een rustig moment en een rustige plek doen...
De aflevering (nog een keer) kijken en alvast weten wat er volgende week gebeurt? Check de video's nu hierboven! Meer Teen Mom UK? Klik hier en check bij 'Bonus' extra video's over de vijf teen moms.
Teen Mom UK: elke maandag om 21:30 op MTV.
categorie:

laatste nieuws

TOP 8: favo celeb belfies!

Nieuws

ZIEN: Fergie SHOCKT Amerika tijdens zingen van volkslied, OEI!

Muziek

Klaar met alle fakeness? ZO simpel is vriendelijk zijn!

Nieuws

5 tips om van je kater af te komen ZONDER dat je je bed uit hoeft!

Nieuws

ZIEN: Kris Jenner hilarisch DRONKEN gefilmd op de bank!

Nieuws

Kanye is terug op Instagram en plaatst meteen 55 foto’s!

Nieuws

INTERVIEW: Brandon & Juliette uit Siesta Key over het nieuwe seizoen: "Things really heat up!"

Nieuws

ZIEN: Taylor Swift’s BFF Karlie Kloss is nu besties met AARTSVIJAND Katy Perry..

Nieuws