MTV Push juli 2019: leer Mabel beter kennen!

1 juli 2019
Mabel maakt zich klaar voor de release van haar debuutalbum 'High Expectations' op 2 augustus. Een record waar ze haar hele leven aan heeft gewerkt. De zangeres heeft de titel van de plaat zelfs twee jaar geleden in haar nek getatoeëerd toen ze er voor het eerst over nadacht, wetende dat het nooit zou veranderen.
 
De leadsingle van het album, 'Mad Love' is een unapologetic nummer dat vrouwen inspireert om te zeggen wat (en wie) zij willen zijn. Een echte Girl Power-song rechtstreeks uit de jaren 90 dus. De 23-jarige zangeres heeft al meer dan 3.5 miljoen singles verkocht in de UK (goed voor drie keer platinum, drie keer goud en twee keer zilver), 1 biljoen streams behaald en het aantal likes op Brixton Academy uitverkocht. Over haar singles en eerste videoproject, 'Ivy To Roses', heeft Mabel met verbazingwekkende openhartigheid geschreven over jonge liefde, identiteit, girl power en geestelijke gezondheid – allemaal onderwerpen die je voorbij hoort komen op 'High Expectations'.
 
Op de weg naar haar eerste album, is de muziek van Mabel een soundtrack geworden voor haar gepassioneerde, jonge vrouwelijke fanbase, maar ook voor haarzelf. Ze laat horen hoe je je kwetsbaarheden in voordelen kunt veranderen. In de maand juli vieren we het succes van rising star Mabel als MTV Push-artiest. Met haar onvermoeibare energie, positiviteit en drive zal ze nooit het genoegen nemen met iets anders dan 'High Expectations'.

Houd onze website in de gaten voor exclusieve optrends en interviews met de zangeres.
categorie:

laatste nieuws

Binnenkort op Spike: ‘Harrie: van het kamp naar de ring’

news

MTV Push september 2019: Leer Ava Max beter kennen!

news

VMAs 2019: De highlights

Muziek

PERSONALITY QUIZ: Welke EOTBDD All Star ben jij?

news

MTV Push augustus 2019: Leer Kiana Ledé beter kennen!

news

Dit zijn de genomineerden van de VMAs 2019

news

GEZOCHT: sexy singles voor Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 6

news

Zien: Isle of MTV Malta 2019

news