MTV News Recap: Week 26

26 juni 2020
Van Katy Perry's zwangerschap tot Demi Lovato's quarantaine-bae: dit en meer zag je deze week voorbij komen in het MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

Maandag 22 juni 2020
Justin Bieber werd door een anoniem Twitter-account beschuldigd van seksuele aanranding van een vrouw in 2014. De zanger maakte duidelijk dat het verhaal nep was en deelde bewijsmateriaal van screenshots en bonnetjes om zijn gelijk te krijgen.
Dinsdag 23 juni 2020
Een aantal castleden van de Netflix-hitserie Riverdale werden online beschuldigd van seksueel misbruik door een anonieme Twitter-gebruiker. Al snel liet dit account weten dat de beschuldigingen vals waren en dat de persoon duidelijk wilde maken dat het makkelijk is om te liegen hierover. De castleden vonden dit belachelijk en namen het voor elkaar op via social media.
Woensdag 24 juni 2020
Katy Perry is nog altijd in verwachting van een dochtertje die deze zomer geboren gaat worden. In een interview met radio hosts Karson en Kennedy vertelde de zangeres o.a. over haar gevoelens tijdens de zwangerschap en hoe zij en Orlando een naam gaan kiezen voor de kleine meid.
Donderdag 25 juni 2020
Demi Lovato en haar quarantaine-bae Max Ehrich zijn helemaal verliefd! In maart gingen er al een aantal speculaties rond dat de twee het wel héél gezellig hebben, maar met een té lieve Instagram post van Demi voor de jarige Max bevestigde ze het nieuws.
Vrijdag 26 juni 2020
Cardi B heeft een boodschap achtergelaten voor de haters die haar willen cancellen tijdens een 'Cardi B Is Over Party'. Cardi zelf snapt er niks van en laat in een video duidelijk weten wat ze van deze actie vindt.
Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).
categorie:

laatste nieuws

MTV News Recap: Week 2

news

MTV News Recap: Week 1

news

MTV Push januari 2021: Leer JC Stewart beter kennen

news

MTV News Recap: Week 51

news

MTV News Recap: Week 50

news

De MTV Movie & TV Awards: Greatest Of All Time

news

MTV News Recap: Week 49

news

MTV Push december 2020: Leer 24kGoldn beter kennen

news