Stem nu voor de MTV EMA Biggest Fans-award!

Gaat de Biebs dit jaar verslagen worden?!

Het is tijd om erachter te komen wie de grootste fanbase van dit jaar heeft; Justin Bieber, Katy Perry, Ariana Grande, Shawn Mendes of Taylor Swift?

Het stemmen voor de ‘*Biggest Fans*’-award gaat van start op Twitter en Instagram, waar twee stem rondes plaats gaan vinden. De eerste ronde begint op woensdag 8 november om 4 uur ‘s middags. Fans kunnen hun liefde voor hun fave artiest showen door te tweeten of een comment achter te laten met de biggest fans hashtags die hieronder staan.

De twee artiesten die de meeste hashtag stemmen hebben behaald aan het einde van ronde één gaan door naar de tweede en laatste ronde op zaterdag 11 november om 12 uur ’s middags. Tijdens deze ronde wordt er weer met de hashtags gestemd, net zoals in ronde één. De artiest met de meeste stemmen wint de ‘*Biggest Fans*’ award van 2017!

De winnaar wordt bekent gemaakt tijdens de MTV EMA rode loper show, die vlak voor de MTV EMA live-show gaat plaatsvinden op zondagavond 12 november!

Dit zijn de hashtags waarmee je kan stemmen op je faves:
#EMABiggestFansJustinBieber
#EMABiggestFansKatyPerry
#EMABiggestFansArianaGrande
#EMABiggestFansShawnMendes
#EMABiggestFansTaylorSwfit

Elke post met de hashtag die op Twitter en Instagram geplaatst wordt telt als een stem.

De afgelopen twee jaar hebben de Beliebers de ‘*Biggest Fans*’-award gewonnen met een enorm aantal stemmen. Gaat dit jaar de eerste keer voor Shawn Mendes, Ariana Grande of Katy Perry zijn om een ‘*Biggest Fans*’-award te winnen? Zijn deze fanbases groot genoeg om de Biebs te verslaan dit jaar? We zullen het over een paar dagen zien!

Wednesday, 08. November 2017