MTV EMA Best Belgian Act 2017 is Loïc Nottet!

Lees hier alle highlights van de MTV EMA Pre-Party in Antwerpen!

De MTV EMA Pre-Party 2017 in Plein Publiek in Antwerpen is echt net afgelopen en er is zóveel tofs gebeurd dat we hieronder alle highlights voor je op een rijtje hebben gezet!

WINNAAR MTV EMA BEST BELGIAN ACT 2017
Na weken van intensief stemmen op je favo artiest maakten host Kay Nambiar en co-host Joy Anna Thielemans nu dan ein-de-lijk bekend wie er met die felbegeerde MTV Award naar huis gaat. Proficiat Loic Nottet!

De andere genomineerden Coely, Oscar and the Wolf, Bazart en Lost Frequencies vielen misschien niet in de prijzen, maar hebben de afgelopen tijd wel heel veel steun van jullie, fans, gehad!

RED CARPET
Waar een exclusief feestje is met toffe optredens zijn natuurlijk ook veel celebs, héél veel celebs! Van Emma Bale, Noemie Wolfs, Milo Meskens, Josje Huisman, Moora vader Veken tot aan Sean Dhondt; zij en nog VEEL meer BV’s waren allemaal van de partij! En zoals we allemaal weten gaan sterren nooit via een zijdeur naar binnen, nee, ze stralen in de tofste fitjes terwijl ze over een meterslange rode loper paraderen.

Check de mooiste rode loper-foto’s op onze Instagram en vergeet niet onze Insta-Stories even te kijken.

PERFORMANCES
Plein Publiek in Antwerpen heeft genoeg ruimte om een goed feestje te bouwen dus dat is ook gebeurd. Nadat DJ ARD de sfeer er goed in had gekregen, namen TheColorGrey en Jolien Roets het feestje over.

TheColorGrey zette de boel op stelten met o.a. ‘On & On’. Zonder enkele moeite kreeg hij de zaal mee en bracht hij het feestje next level! Als klap op de vuurpijl liet Q-Music DJ Jolien Roets tijdens de MTV EMA Afterparty zien hoe je een feestje afsluit; met toffe tracks waar je niet stil op kan blijven staan zorgde zij voor avond om niet snel te vergeten. Nice!

ONVERGETELIJK
Alles bij elkaar opgeteld kunnen we zeggen dat de MTV EMA Pre-Party 2017 in Antwerpen een geslaagde avond was die de boeken ingaat als onvergetelijk. Nogmaals proficiat Loïc en wij kunnen nu al niet wachten tot volgend jaar!

P.s. Zien welke grote internationale artiesten er met een MTV EMA vandoor gaan? Je ziet het aanstaande zondag 12 november vanaf 21:00 uur LIVE vanuit Londen op MTV!

Friday, 10. November 2017

  • Kay en Joy-Anna over SEKS met groupies in deze Most Likely Tag!

  • EMA Pre-Party Red Carpet Report met Kay

  • MTV EMA Best Belgian Act 2017 is Loïc Nottet!