TheColorGrey, DJ Licious en Jolien Roets treden exclusief op tijdens de MTV EMA Pre-Party in Antwerpen!

Heb je tickets voor de Pre-Party? Dan ga je deze acts LIVE zien.

Op woensdag 8 november vindt de exclusieve MTV EMA Pre-Party 2017 plaats in Plein Publiek in Antwerpen inclusief host Kay Nambiar en co-host Joy Anna Thielemans! Een Pre-Party is natuurlijk geen Pre-Party zonder vette line-up. Heb je tickets weten te bemachtigen voor dit event? Dan ga je TheColorGrey en DJ Licious LIVE zien!

TheColorGrey
‘TheColorGrey’ is de artiestennaam van Will Michiels. Zijn doorbraak kwam met zijn eerste EP ‘Do The Right Thing’ in 2016 en inmiddels is hij een gewaardeerd artiest met een platencontract en het succesvolle album REBELATION op zak. Speciaal voor de MTV EMA Pre-Party in Antwerpen geeft hij een exclusief optreden!

DJ Licious
DJ Licious komt uit België maar heeft het doel om housemuziek over de hele wereld te verspreiden. Hij scoorde onlangs een grote hit met ‘I Hear You Calling’ en zal deze track dan ook vast en zeker gaan draaien tijdens de MTV EMA Pre-Party.

Jolien Roets
Jolien is één van de radiostemmen en sterren van Q-Music. Met jarenlange ervaring als radiopresentatrice weet Jolien als geen ander welke muziek ze moet spelen om een feestje te bouwen! Heb je ook tickets voor de Official MTV Afterparty? Jolien is de DJ dus prepare yourself!

MTV EMA Best Belgian Act 2017
Tijdens de MTV EMA Pre-Party reiken Kay en Joy samen de award voor Best Belgian Act uit. Oscar and The Wolf, Coely, Loic Nottet, Lost Frequencies en Bazart maken dit jaar kans op deze felbegeerde award. Stemmen op je favoriet kan trouwens nog steeds via mtvema.com! De winnaar van Best Belgian Act zal ons vertegenwoordigen tijdens de main show in Londen en maakt kans bekroond te worden tot Best Worldwide Act.

Heb je geen tickets voor de MTV EMA Pre-Party 2017 weten te bemachtigen? Op woensdag 8 november volg je vanaf 19:00 uur alles op onze socials! Stay tuned ;)

Friday, 03. November 2017