MTV PUSH: Why Don't We

Kom deze maand alles te weten over deze nieuwe MTV PUSH-artiest!

Sinds oktober 2016 is de boyband Why Don’t We ontstaan en vanaf dat moment is het zeer snel gegaan. De band is op dit moment één van de meest besproken boybands ter wereld. Why Dont We heeft al vier EP’s gereleaset inclusief hun recente tracks ‘Invitation’ en ‘Why Don’t We Just’.

De bandleden waren van plan een solo carrière te starten, maar besloten tijdens een tour om hun talenten samen te voegen en de boyband Why Don’t We te starten. “Het idee werd ons voorgelegd en wij dachten allemaal ‘why don’t we…?’ Alles van deze band is spontaan, zelfs de naam, dat is onze vibe.” aldus bandlid Daniel.

In het afgelopen jaar zijn de bandleden echte vrienden geworden en dat is terug te zien in de toffe en speelse video’s op YouTube. Ook in de tracks is het terug te horen door hun feel-good hits. “Onze tracks zijn altijd heel erg positief, dat is iets wat wij altijd willen overbrengen naar het publiek.”

Het is ongetwijfeld één van de meest enthousiaste jonge boybands ter wereld op dit moment. Wij zijn heel erg enthousiast om Why Don’t We te hebben als onze MTV Push-act voor november.

Wil jij Why Don’t We (nog) beter leren kennen? Houd deze pagina in de gaten voor exclusieve interviews en optredens van de boyband.

Volg Why Don’t We online:
Facebook: http://www.facebook.com/whydontwemusic
Twitter: http://twitter.com/whydontwemusic
Instagram: http://www.instagram.com/whydontwemusic

Wednesday, 01. November 2017