Cardi B. & Beyoncé COLLAB komt eraan!

Queens of the B's.

Cardi B. is misschien wel dé ontdekking van 2017; haar eerste officiële single ‘Bodak Yellow’ verbreekt alle records in Amerika en doet het ook in de rest van de wereld ontzettend goed. Zo’n megahit opent natuurlijk allerlei deuren in de muziekwereld, zo ook de deur naar Beyoncé.

In september ontmoette Cardi Bey al toen ze als headliner optrad tijdens het Made In America festival. De twee konden meteen goed met elkaar opschieten en die band lijkt dus de afgelopen maanden uitgegroeid te zijn naar echte vriendschap die bezegeld wordt met een collab.

Alhoewel Cardi zelf in interviews niks kwijt wil over nieuwe tracks en haar debuutalbum, heeft haar producer daar minder moeite mee. Hij plaatste op Instagram Stories een filmpje waarin hij zegt te werken aan een grote collab, waarna je na een beetje FBI-werk al snel ‘Cardi B. ft. Beyoncé Demo Wet’ ziet staan boven de track.

Sowieso zit Cardi voorlopig wel goed als het om collabs gaat; artiesten als Rihanna en Nicki Minaj hebben al aangegeven open te staan voor een samenwerking met Cardi.

Cardi wil zelf niks bevestigen maar heeft wel aan haar producer gevraagd de post te verwijderen. De officiële fansite van QueenBey heeft de collab inmiddels wel al bevestigd.

PLEASE Cardi, maakt deze collab de opvolger van ‘Bodak Yellow’!Thursday, 26. October 2017