ICYMI: Camila Cabello schittert in music MOVIE 'Havana' ft. Young Thug

Dit moet je zien.

Camila Cabello, gaat héél lekker. Na haar vertrek uit Fifth Harmony was het nog maar de vraag of ze in haar eentje ook zó succesvol zou zijn. Die vraag is inmiddels definitief beantwoord; Camila is MEGA populair. Door succesvolle collabs en toffe solo-tracks staat ze nu met 31miljoen(!) luisteraars per maand op plaats 11 van de meest geluisterde artiesten ter WERELD!

Na het releasen van leadsingle ‘Crying In The Club’, dropte ze de twee promosingles OMG ft. Quavo en ‘Havana’ ft. Young Thug. Die laatste track werd zonder enige promotie zo’n groot succes dat werd besloten het haar nieuwe officiële leadsingle te maken. Bye ‘Crying In The Club’!

Camila meldde hierna al snel dat de track ook een musicvideo zou krijgen, alleen duurde dat (vooral voor fans) nog best lang. Nu is de MV dan ein-de-lijk gedropt en wij snappen na het zien van de video wel waarom het even duurde; om de track heen is een korte film gemaakt waarin Camila alle hoofdrollen speelt.

ENJOY!PS. Kan je geen genoeg krijgen van Camila? Op zondag 12 november geeft ze een spectaculaire live-performance tijdens de MTV EMA in Londen!

Wednesday, 25. October 2017