Charlotte & Bear zijn UIT ELKAAR; 'hij ging VREEMD'!

Doei favo 'Just Tattoo Of Us' koppel.

Slecht nieuws uit Engeland; ons favo couple Charlotte Crosby en Stephen Bear zijn officieel uit elkaar. Dat bevestigt zowel Charlotte op Twitter als het management van Bear.

Het viel ons al op dat de twee tortelduifjes de laatste week nogal afwezig waren op social media en nu blijkt waarom; they’ve broken up!

Ex-Geordie Shore ster Charlotte kon de break up niet langer voor zich houden en plaatste op Twitter; ‘I can’t believe I stuck by someone for so long… for it’s to take 48hours for them to be necking on with someone in a club.’

Bear zou een dag nadat het koppel, na een relatie van 7 maanden als ‘vrienden’ uit elkaar ging, door vrienden én fans zoenend gespot zijn met een mysterieuze dame. Hmmm, oke..

Charlotte is dit keer écht klaar met Bear en heeft zelfs al alle foto’s met hem van haar Instagram verwijderd.

Niet alleen een relatie verbond Charlotte en Bear aan elkaar, ook hun mega succesvolle show ‘Just Tattoo Of Us’ presenteerden ze samen. Hoe moet dat nu verder?

Voorlopig hoeven ons nog niet druk te maken want er staat een gloednieuw seizoen voor de deur; vanaf donderdag 26 oktober om 21:30 zijn Charlotte en Bear nog elke week samen te bewonderen!

Monday, 23. October 2017