Justin Timberlake werkt aan COMEBACK 'NSYNC

Na het bevestigen van de Super Bowl halftime show.

Justin Timberlake heeft gisteravond laat (Amerikaanse tijd) samen met talkshowhost Jimmy Fallon bevestigd dat hij de halftime show van de 52e Super Bowl editie op zich neemt. Nadat hij in 2004 al Janet Jackson tijdens haar halftime show joinde en zorgde voor de iconic ‘nipple gate’, is het nu tijd voor zijn compleet eigen show.

De Super Bowl is dé Amerikaanse football finale van het jaar en wordt elk jaar weer door miljoenen Amerikanen bekeken. In de pauze van die wedstrijd verzorgt ieder jaar een andere artiest een vette performance. Zo trok de halftime show van Lady Gaga afgelopen januari 112,3 miljoen(!) kijkers en werd daarmee meteen het best bekeken programma van Amerika OOIT!

Als artiesten als Beyoncé, Bruno Mars, Katy Perry en Coldplay je voor gingen, dan weet je dat je met iets héél tofs moet komen. Laat dat maar aan Justin over, naast het spelen van al zijn hits, gaan er nu al meteen geruchten dat Justin als kers op de taart voor een comeback van ’NSYNC gaat zorgen. JAAAA!

Voor degene bij wie er nu geen lampje gaat branden; ’NSYNC was een mega populaire boyband eind jaren ’90, waar Justin Timberlake deel van uitmaakte. Ze verbraken record na record en worden vandaag de dag nog steeds op de radio gespeeld, grote kans dat jij hun nummers gewoon kan meezingen!

Natuurlijk zijn het ‘geruchten’ maar deze kloppen vaak wel. Net zoals de geruchten dat een eenmalige reünie van ’NSYNC voor de MTV VMA in 2013 ook bleken te kloppen!

Voor de diehard ’NSYNC-fans die niet meer kunnen wachten; nog even geduld, de halftime show is pas begin februari!

Zie hieronder de bekendmaking;Monday, 23. October 2017