Deze artiesten treden op tijdens de MTV EMA 2017!

Als je hier niet enthousiast van wordt…

Oke daar gaan we… Tromgeroffel! Internationale supersterren Demi Lovato, Shawn Mendes, Kesha, Camila Cabello, The Killers EN Stormzy gaan allemaal optreden tijdens de MTV EMA 2017 in Londen op zondag 12 november!

Als dat geen fantastisch nieuws is! Voor Demi Lovato en Stormzy gaat het de allereerste keer zijn dat zij optreden tijdens de MTV EMA. Hoe leuk! Camilla Cabello heeft zichzelf al van haar geweldige kant laten zien tijdens de MTV EMA 2015 toen ze samen op het podium stond met Fifth Harmony. Maar tijdens de MTV EMA 2017 zal ze all by herself ons gaan verassen met een solo debuutoptreden.

Het voelt als de dag van gisteren dat Shawn Mendes met zijn Mendes Army van over de hele wereld ons verraste met zijn performance van zijn grote hit ‘Mercy’ tijdens de MTV EMA 2016. Wij kunnen niet wachten om te zien wat hij voor zijn tweede MTV EMA-performance van plan is! Kesha is terug van weggeweest en wij hopen sterk dat ze nieuw materiaal van haar nieuwste album ‘Rainbow’ gaat spelen. Last but not least: The Killers gaan voor de vijfde keer op rij een optreden neerzetten tijdens de MTV EMA. Hun vorige optredens stelden alles behalve teleur en zij zullen ongetwijfeld gaan rocken in Londen dit jaar!

Eerder werd al bekend dat multi-talent Rita Ora de MTV EMA 2017 presenteert. Maar er gaan deze avond natuurlijk ook awards uitgereikt worden en deze taak neemt Game of Thrones-actrice Natalie Dormer op zich samen met zangeres Madison Beer en zangeres en actrice Sabrina Carpenter! Wij zijn de dagen alvast aan het aftellen tot al deze artiesten het podium van de SSE Arena, Wembley in Londen gaan betreden. Houd tot die tijd onze website en socials in de gaten voor meer artiesten die gaan optreden tijdens de show.

De MTV EMA 2017 zie je op zondag 12 november vanaf 21:00 LIVE op MTV.

Thursday, 19. October 2017