Dit verdient Kylie Jenner voor 8 uur SLAPEN!

Dat verdienen wij niet eens per jaar..

Dat Kylie niet in armoede leeft was allang duidelijk maar dat de jongste van de Kardashian & Jenner zussen ZO veel verdient hadden we ook niet verwacht..

Uit onderzoek van Forbes blijkt dat Kylie, die pas 20 jaar is, per DAG zo’n $50.000 verdient, wat omgerekend €42.000 is! Als je bedenkt dat een persoon gemiddeld zo’n 8 uur per nacht slaapt, houdt dat in dat Kylie terwijl ze droomt over lip-kits en een nieuwe haarkleur, precies €14.000 op haar rekening erbij geschreven krijgt. WOW!

Naast haar mega succesvolle make-up merk waarmee ze bakken met geld binnenharkt, krijgt Kylie ook nog eens €27.000 per aflevering van ‘Keeping Up With The Kardashians’, zelfs als ze in de hele aflevering NIET eens te zien is..

Met zulke bedragen kan het dan ook niet anders dan dat Kylie haar bankrekening HEEL groot is, namelijk méér dan €42 miljoen! Daarmee komt ze op een derde plek van best verdienende familieleden, na zus Kim Kardashian die €127 miljoen op haar bankrekening heeft staan en momager Kris Jenner, die €51 miljoen op haar rekening heeft staan.

Wednesday, 18. October 2017