Taylor Swift filmt nieuwe music video in kebab shop!

Kebad Blood?

Haar single ‘Look What You Made Me Do’ mag dan nog steeds goed scoren in de charts, het is voor Taylor geen reden om stil te blijven zitten. Haar zesde album ‘Reputation’ staat klaar om op 11 november de wereld ingeslingerd te worden en daar hoort natuurlijk een nieuwe single mét toffe music video bij. Laat dat maar aan TayTay over..

Taylor werd midden in de nacht gespot in Londen met een mega grote crew om haar heen. Taylor’s vaste producer Joseph Khan was ook aanwezig en aangezien hij al jarenlang de music video’s voor Taylor produceert, kon dat maar één ding betekenen; een nieuwe single is on it’s way.

TayTay werd op verschillende plekken gespot; in een taxi, in een rode dubbeldekker bus en dus ook in een kebab shop.. Dat belooft een interessante music video te gaan worden!

Er gaan geruchten dat Taylor besloten heeft ‘…Ready for It?’ toch haar tweede officiële single van dit album te maken en de filmopnames dus voor die track waren. Toch is het met Taylor nooit zeker wat zij voor meesterlijke plannen voor ons in petto heeft, only time will tell!Wednesday, 18. October 2017