Carpool Karaoke met Miley Cyrus; "Ik was knetterstoned tijdens de 'Wrecking Ball' video"

Ook zingt ze o.a. 'Party In The U.S.A.', 'We Can't Stop' en 'Malibu'!

Late night talkshowhost James Corden heeft het weer voor elkaar gekregen een grote celeb te strikken voor zijn ‘Carpool Karaoke’ serie. Niemand minder dan Miley Cyrus stapte bij hem in om vervolgens tijdens een ritje richting werk te praten, zingen en ‘High or Not High’ te spelen, wat opvallende uitspraken en een trip down memory lane opleverde.

Zo vertelt Miley tijdens het ‘High or Not High’ spel dat ze geen drugs had gebruikt tijdens haar iconic twerk VMA-perfomance met Robin Thicke en juist knetterstoned was toen ze naakt op de sloopkogel zat voor de video opnames voor hit ‘Wrecking Ball’.

Naast deze bekentenis vertelt Miley ook nog dat ze heel slecht kan autorijden en op de set van ‘The Voice’ zelfs een ongeluk maakte, waarna ze gewoon wegreed alsof er nooit iets was gebeurd..

Naast praten bewijst Miley vooral weer met haar zang dat ze toch echt bij de absolute top hoort; met gemak zingt ze live ‘__We Can’t Stop__’, ‘The Climb’, ‘Party In The U.S.A.’, ‘Younger Now’, ‘Wrecking Ball’ en ‘Malibu’.

Check de ‘Carpool Karaoke’ met Miley hieronder!Thursday, 12. October 2017