Help Rijk De Zomer Door afl. 1; 'Wil je neuken? Geef het ff aan!'

Rijk in SHOCK op jongerencamping!

Rijk verveelde zich deze zomer de tyfus en daar heeft hij dé oplossing voor; elke week een dagje joinen in het leven van iemand anders! In aflevering 1 joint hij Thomas, de zoon van de eigenaar van jongerencamping Dennenoord.

Deze camping is er niet zomaar eentje, nee het is een camping voor jongeren die voor het eerst ‘alleen’ (met héél véél vrienden) op vakantie gaan en dus ALLE remmen loslaten! Dat betekent veel ‘dondersgezellige’ momenten vol gekke activiteiten, drank, feesten en nog véél meer drank.

Thomas wilt later de camping van z’n vader overnemen en dus moet hij nu al alle taken gaan leren. Van receptionist tot schoonmaker tot DJ, Thomas fixt het allemaal. Natuurlijk gaat Rijk bij al deze taken helpen en dat levert grappige momenten op. Bijvoorbeeld wanneer Rijk de borg regelt met een groep meiden en ze het advies geeft ‘voor het neuken, het eerst ff aan te geven bij de receptie’.

Ook neemt Rijk voor 10 meter lopen de auto om vervolgens tijdens een potje pijl en boogschieten pijnlijk geraakt te worden. Als de avond valt heeft Rijk nogal moeite met het onder controle krijgen van de megafoon, die hij nodig heeft voor het optrommelen van publiek voor ‘Club Silva’. Hier zal Rijk voor het eerst in zijn leven als MC aan de slag gaan. Hoe loopt dit af? Één groot feest of toch een lege zaal waar je de krekels op de duinen verderop nog kunt horen?

CHECK de eerste aflevering van ‘Help Rijk De Zomer Door’ hier!

Thursday, 05. October 2017