7 Tips van celebrities tegen stress en angst

Want ook supersterren ervaren stress…

Probeer jij soms rustig te worden maar wordt je dan alleen maar meer gestrest en angstig omdat je het gevoel niet kan plaatsen? Je bent niet alleen, zelfs supersterren hebben manieren nodig om te chillen.

Wij hebben een paar van de door onze fave sterren geteste tips voor je op een rijtje gezet om stress en angst onder controle te houden.

1. Sporten = endorfines
Kloe Kardashian sport niet alleen om in shape te blijven, maar ook om rustig te blijven. “Ik beloof je, de sportschool heeft ervoor gezorgd dat ik veel minder stress heb,” vertelde ze aan Marie Claire magazine. “Het heeft me geholpen om me te kalmeren… Je bouwt endorfines op en voelt je goed over jezelf. Het heeft mij gered.”

2. Probeer je gevoel voor humor te houden
In het blad Rolling Stone uit 2011 onthulde Adele: “Als ik nerveus ben probeer ik grappen te maken. Het werkt wel.”

3. Praat met iemand
“Mijn manier om stress kwijt te raken is naar muziek luisteren of praten met mijn zus Kourtney,” vertelde Kendall Jenner aan HuffPost Teen. “Ze gaat mij leren hoe ik kan mediteren en dat zou veel moeten helpen.” Wij wisten altijd al dat Kourtney de meest wijze Kardashian is.

4. Wees niet bang om nee te zeggen
Lady Gaga gaf een speech op Yale University in 2015 en zei daarin: __“Ik begon met nee te zeggen. Dat doe ik niet. Ik wil dat niet doen. Ik ga niet op de foto, ik ga niet naar dat evenement, ik sta daar niet achter omdat dat niet is waar ik voor sta. En langzaam maar zeker herinnerde ik mij weer wie ik echt ben.” __

5. Probeer te mediteren
“Als je probeert te mediteren hoef je niet eens naar een yogaklas te gaan om het te doen,” vertelde Ashley Benson uit Pretty Little Liars aan Health magazine. “Ik heb een meditatie app op mijn telefoon die ik minstens drie keer per week gebruik.”

6. Wees in het moment
“Er is iets met de onmiddellijke werking van het acteren,” vertelde Emma Stone aan Wall Street Journal. “Je kunt het je niet veroorloven om na te denken over een miljoen andere dingen. Acteren verplicht mij ertoe om als een soort Zen-meester te zijn: wat gebeurt er in dit moment?”

7. Neem tijd voor jezelf
__ Ik wil proactief zijn en mij focussen op mijn gezondheid en geluk. Daarom heb ik besloten dat het goed is om soms wat tijd voor jezelf te nemen,”__ zei "Selena Gomez toen ze haar ‘Revival’ tour afgelopen zomer annuleerde. “Ik moet voor mijzelf kiezen om ervoor te zorgen dat ik straks weer op mijn best te ben.”

Friday, 08. September 2017