Taylor Swift maakt nieuwe album bekend

En dat is nog niet alles…

Taylor Swift is deze week veel in het nieuws. Afgelopen weekend verdween ze out of the blue van social media. Terwijl sommige Swifties dachten dat ze gehackt was, net zoals Ariana Grande overkwam, bleek dit niet zo te zijn. Haar Twitter, Instagram, Tumblr en zelfs haar eigen website waren ineens verwijderd. De paniek brak uit bij de fans, stopt ze met social media óf heeft ze iets aan te kondigen?

Dinsdag was TayTay weer back on the internet en postte ze een geluidloze video waarin een slangenstaart te zien was. Woensdag werden er twee volgende geluidloze slangenvideo’s gepost. Het bleef nog een tijd onduidelijk wat Taylor precies met de slangenvideo’s bedoelde, was er trouble?

Gelukkig stopt Taylor niet met social media en is er goed nieuws voor de Swifties. De slangenvideo’s waren een stille hint, TayTay heeft namelijk een big announcement; haar nieuwe album ‘Reputation’ komt op 10 november uit! Dit zal de opvolger zijn van ‘1989’ dat Taylor in 2014 uitbracht. De cover van ‘Reputation’ is ook al bekend:Maar dat is nog niet alles, Taylor dropt namelijk ook gelijk haar nieuwe single vanavond! YAASS!

En alsof dit nog niet genoeg was gaan er ook nog geruchten rond dat Taylor een surprise performance bij de VMAs gaat geven en hier voor de eerste keer haar nieuwe single live gaat spelen! Hopelijk is dit waar.

Kijk op 28 augustus om 19 uur naar MTV om te zien of TayTay echt een surprise performance geeft bij de VMAs.

Thursday, 24. August 2017