Zayn's tweede solo album is on it's way!

Daar worden we blij van.

Twee jaar nadat Zayn zijn bandmates van One Direction verliet, is zijn solo carrière nog steeds een succes te noemen. Hij werkt op dit moment hard aan de opvolger van zijn album ‘Mind Of Mine’. In een interview met VMAN geeft Zayn aan dat zijn skills als songwriter zijn gegroeid doordat hij de afgelopen tijd veel geschreven heeft.

Zayn is trots op de tracks die hij samen met producer Malay heeft gemaakt; “Het voelt alsof de tracks meer georganiseerd zijn, terwijl ‘Mind Of Mine’ meer voelt als een brainstorm. Daarom noemde ik het album ‘Mind Of Mine’. Over dit album is meer nagedacht.”

Zayn vertelt dat zijn nieuwe album meer hiphop gaat worden en dat we veel collabs kunnen verwachten. Daarnaast vindt Zayn het belangrijk dat zijn afkomst en zijn familie terug te horen zijn op het album; “Er komen zeker weten invloeden van mijn afkomst in de tracks terug. Hopelijk vinden de fans het dit keer net zo leuk.”

Wanneer Zayn zijn tweede album uit komt is nog niet bekend maar Zayn staat niet voor niets bekend als de man van de surprisedrops..

Friday, 18. August 2017