Martin Garrix joint Justin Bieber én wordt model!

De 21-jarige DJ is niet te stoppen!

In één jaar tijd drie grote hits scoren met artiesten als Bebe Rexha, Dua Lipa en Troye Sivan én de nummer 1 DJ van de wereld worden is voor Martin Garrix geen reden om even te genieten van zijn succes. Sterker nog, het lijkt wel alsof Martin alleen nog maar meer zijn best doet om de absolute top van de muziekwereld te bereiken. Als hij die niet al lang heeft bereikt..

Martin maakte in minder dan 24-uur tijd bekend dat hij het voorprogramma van Justin Bieber Purpose Tour zal gaan rocken én dat hij het nieuwe gezicht van de Armani Exchange herfstcollectie is. Ain’t no stopping him!

Vanaf 29 juli zal Martin, samen met Migos, Kehlani en Vic Mensa het Noord-Amerikaanse deel van Justin Bieber zijn Purpose World Tour joinen. De samenwerking tussen Garrix en Bieber komt niet geheel onverwacht aangezien de twee al lange tijd goede vrienden zijn.

De samenwerking met Armani Exchange komt wel als een grote verrassing. Het merk kondigt de samenwerking met Garrix aan door de officiële foto’s voor de herfstcollectie ‘17 te plaatsen op hun Instagram-account. Het hokje ’succesvol model voor een wereldwijd merk’ kan Martin nu ook op zijn bucketlist aanvinken.Tuesday, 18. July 2017