ONLINE EXCLUSIVES | Ex on the Beach Double Dutch

  Check iedere week de nieuwste extra's én kijk de hele aflevering terug!

  Officiële boekingen Ex on the Beach Double Dutch: pers.nl@vimn.com


  Nieuw seizoen: Ex on the Beach Double Dutch
  Get ready voor een gloednieuw seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch, want de show is terug en groter dan ooit! Negen hete, sexy singles vertrekken naar een paradijs voor een zomer vol liefde… Ze feesten, daten en flirten er op los onder hoge temperaturen en in een tropische setting. De perfecte ingrediënten voor flings, (een) one-night-stand(s) of misschien wel het vinden van de ware (vakantie)liefde. Net als de vonken er vanaf vliegen komt er onverwacht bezoek… Van hun exen. Sommigen willen wraak, anderen hopen hun ex terug winnen. Eén ding is zeker; it is about to go down. Want niemand weet waar en wanneer er een nieuwe ex opduikt… Whose EX is next? Ex on the Beach: Double Dutch is vanaf 14 mei elke zondag om 22.00 uur te zien op MTV.

  Aflevering gemist?
  Heb je de vorige afleveringen gemist? Kijk ze hier terug!

  Leugendetector & Weekly Challenges
  Iedere week zie je hier, naast de afgelopen aflevering, exclusieve video’s met de nieuwe castleden en leer je ze, letterlijk, nog beter kennen! Elke dinsdag worden twee singles / exen aan de leugendetector vastgemaakt en stellen ze elkaar de heftigste vragen. Zijn ze eerlijk genoeg om elkaar de waarheid te vertellen? Geloof ons: negen van de tien keer durf jij hier zelfs geen antwoord op te geven… Hier houdt het niet bij op: elke donderdag check je op deze pagina ‘Weekly Challenges’ waarin je de singles / exen ‘Never Have I Ever’, ‘F*ck, Marry, Kill’ en ‘Lick My Body’ ziet spelen. Daarnaast biechten ze al hun ‘S-EX Confessions’ aan je op… Kun jij ze overtreffen? ;) Check ze hieronder!

  Ex-cast beoordeelt nieuwe cast
  Zin om de ex-cast nog een keer te zien? In de exclusieve special hieronder zijn ze voor één keer terug en beoordelen ze (o.a. Ashley, Wayne, Simone en meer) de nieuwe cast en reageren ze op de eerste beelden uit het nieuwe seizoen. Check de special hieronder.

  Sunday, 25. June 2017