MEGA ongemakkelijke begroetingen tijdens #1 van 'Ja maar waarom dan?'

Check hier de hele video!

MEGA ongemakkelijke momenten tijdens begroetingen? Geen idee of je nou 3 zoenen of 1 zoen moet geven? Rijk heeft het ook. Zelfs op camera ging het mis. Kijk het snel in #1 van ‘Ja maar waarom dan?’.


Rijk Hofman en Yade Lauren zijn de nieuwe MTV-gezichten naast Kay Nambiar! Klik hier om ze nóg beter te leren kennen.


MTV NOW Report: Wat vonden de singles uit EOTBDD van de eerste aflevering?
De eerste aangespoelde ex Chiara, de date van Hannah en Jeffrey, de seks van Jeffrey en Shanon, de zoen / het gevecht tussen Yoshi en Shelby en meer: de eerste aflevering van Ex on the Beach Double Dutch was er één om door een ringetje te halen! Maar; wat vond de cast zelf eigenlijk van alles wat er in deze aflevering is gebeurd? Check hierboven het MTV NOW Report.


MTV NOW Report: Persevent Ex on the Beach Double Dutch
Het gloednieuwe seizoen van Ex on the Beach Double Dutch gaat zondag 14 mei 22:00 van start en wij waren aanwezig bij de officiële persdag in Plein Publiek in Antwerpen! Rijk Hofman vroeg de deelnemers het hemd van het lijf en dat ging er soms nogal, eh, ‘heftig’ aan toe ;) Check hierboven het MTV NOW Report.


MTV NOW Report: MTV Presents Bebe Rexha
Op woensdag 3 april gaf rising star Bebe Rexha, bekend van onder andere de hits ‘In The Name of Love’ en ‘I Got You’, een concert in Paradiso Amsterdam! Bebe heeft in een snel tempo de wereld overgenomen met haar populaire tracks. Met meer dan één miljard (!) Spotify-streams en meer dan 400 miljoen (!) YouTube-views kunnen we zeker zeggen dat Bebe geen newbie meer is. Dat was ook zeker te zien aan het aantal fans die aan het wachten waren voor het poppodium in Amsterdam. MTV Presenter Kay Nambiar en Social Reporter Rijk Hofman bezochten het concert en spraken van te voren Bebe Rexha + alle Rexhars (a.k.a. fangirls ;)). Check hierboven het MTV NOW Report.


Rauwe haring voor Amerikaanse band Hey Violet
De Amerikaanse band Hey Violet gaat lekker en wij spraken ze over alles wat jij van ze wilt weten. Oh, en er was daarnaast ook nog tijd voor wat rauwe haring en hagelslag ;)


MTV NOW Report: Alex Aiono
Op zondag 23 april gaf Alex Aiono, bekend van de beste covers op YouTube en tracks als ‘Work The Middle’ en zijn nieuwste single ‘Question’, een concert in de Melkweg in Amsterdam! Met meer dan vier miljoen abonnees op YouTube is hij op weg naar de top en dat was te merken voor de ingang van de venue. MTV Presenter Kay Nambiar en Social Reporter Rijk Hofman bezochten het concert en spraken van te voren met Alex en alle fangirls (waarvan sommige meer dan 24 uur (!) voor de deur hebben gelegen). De twee stelden aan zowel Alex als de fangirls dezelfde vragen en er kwamen, al zeggen we ’t zelf, heerlijke antwoorden uit ;) Check hierboven het MTV NOW Report.


MTV NOW Report: Daydream Festival 2017
MTV Festival Season is begonnen en afgelopen weekend trapten we officieel af met de 2017-editie van Daydream Festival! Tijdens dit vette event ging Kay Nambiar de hele dag mee met Kraantje Pappie én sprak hij Sem Thomasson! Benieuwd? Check hierboven de twee video’s van het MTV NOW Report.


MTV NOW Report: MTV Presents Anne-Marie
Op maandag 3 april gaf Anne-Marie, onder andere bekend van grote hits als ‘Alarm’, ‘Rockabye’ en ‘Ciao Adios’, een exclusieve showcase in de ADAM Toren tijdens MTV Presents Anne-Marie in Amsterdam & she SLAYED IT! Host Kay Nambiar en Social Reporter Rijk Hofman waren erbij en spraken de ster nadat ze vier toptracks had gezongen! Check hierboven het MTV NOW Report.

Saturday, 27. May 2017

  • MEGA ongemakkelijke begroetingen tijdens #1 van 'Ja maar waarom dan?..'

  • MTV NOW Report: Wat vonden de singles uit EOTBDD van de eerste aflevering?

  • MTV NOW Report: Persevent Ex on the Beach Double Dutch

  • MTV NOW Report: MTV Presents Bebe Rexha

  • MTV NOW Report: Rauwe haring voor Amerikaanse band Hey Violet

  • MTV NOW Report: Fans overnachten buiten voor YouTube-ster Alex Aiono

  • MTV NOW Report: Daydream Festival 2017 - Sem Thomasson

  • MTV NOW Report: MTV Presents Anne-Marie

  • MTV NOW Report: Daydream Festival 2017 - Kraantje Pappie