Zahida geeft toe dat ze is vreemdgegaan met Scotty T

Wat vindt Sean hiervan?

Zahida Allen, die je natuurlijk kent uit Ex On The Beach en in het nieuwe komende seizoen van Geordie Shore zit, heeft nu toegegeven dat ze haar Ex On The Beach-vriendje Sean Pratt heeft bedrogen met Geordie Scotty T.

Nadat ze samen tijdens een wilde nacht stappen (tijdens de opnames van Geordie Shore) waren gespot, wisten ze elkaar volgens ooggetuigen al snel te vinden. Zahida heeft het nu bevestigd:

“Scott en ik deelde een taxi samen voordat de rest dat deed en we waren aardig dronken. We hebben geen seks gehad ofzo, maar Scott heeft me gezoend. Ik dacht wel meteen ‘WTF gebeurt hier?!’”, vertelde Zahida aan The Sun Online.

“Ik heb m’n vriendje alles verteld. Hij weet dat er dingen kunnen gebeuren die hem boos maken, zoals lapdancing. Ik wilde daar ook niet aan meedoen omdat ik in een relatie zit. Maar; ik wil, omdat ik een nieuw cast member ben, ook weer niet saai overkomen.”

Ze vervolgt: “Ik houd van Sean. Meer dan van wie dan ook. We hebben samen wat dingen meegemaakt, maar ik vergeef hem en ik hoop dat hij dat ook bij mij zal doen.”

Hopelijk blijven ze bij elkaar, want eerlijk; ze zijn relationship goals ;)

De laatste aflevering van Ex On The Beach gemist? Kijk ’m hierboven terug!

Een nieuwe seizoen van Geordie Shore check je vanaf 29 maart om 22:00 uur op MTV! Alvast kennismaken met de cast? Klik hier.

Thursday, 23. March 2017