Selena Gomez produceert Netflix-serie over pesten

Heftig.

Selena Gomez werd beroemd op jonge leeftijd en bekendheid gaat helaas ook samen met pesten. Selena heeft dit naar eigen zeggen vaak moeten ervaren. Door de komst van social media is pesten nog “makkelijker” geworden, Selena wist zeker één keer per week Instagram. Ze probeert de reacties op haar foto’s te vermijden “maar soms kun je er niks aan doen en ga je je fixeren op de negatieve comments”, zegt ze.

Toen haar moeder haar het boek ‘Thirteen Reasons Why’ liet lezen, was ze meteen onder de indruk. Het boek gaat over een meisje die zelfmoord pleegt en dertien mensen de schuld ervan geeft. Door middel van tapes die ze voor haar moord heeft opgenomen, laat ze elk persoon weten waarom zij ervoor hebben gezorgd dat ze niet meer wilde leven. Een triest verhaal, maar Selena vindt dat het vertelt moet worden.

Nu, enkele jaren na de release van het boek, produceert Selena een serie die gebaseerd is op dit verhaal. ‘13 Reasons Why’ komt op 31 maart uit op Netflix als 13-delige serie. Check de trailer hieronder.Friday, 24. March 2017