Celebrities komen samen op voor #WorldWaterDay

Cara Delevingne, Ed Sheeran, Lady Gaga, Niall Horan en meer steunen DROP4DROP

Verschillende celebrities komen vandaag samen met DROP4DROP tijdens World Water Day om de belangrijke wereldwijde watercrisis onder de aandacht te brengen die impact heeft op 700 miljoen mensen en ervoor zorgt dat meer dan 2 duizend kinderen elke dag sterven.

Brits supermodel, actrice en auteur, Cara Delevingne is één van de celebs die haar stem laat horen. Over haar betrokkenheid bij de campagne, zei ze “Ik ben een trotse DROP4DROP supporter en hun strijd om de Wereld Water Crisis onder aandacht te brengen.”

Vorige supporters waren o.a. Lady Gaga, Cristiano Ronaldo, Katy Perry, Harry Styles, Ed Sheeran, Beyoncé, Jay Z en Adele, en bedrijven zoals Google. Het doel van de DROP4DROPs social media-campagne is om mensen bewust te maken van één van de belangrijkste issues die vandaag de dag belangrijk is.

De movement, die gelanceerd wordt tijdens United Nations World Water Day (vandaag), zal celebrities en hun fans vragen om een foto te uploaden waarin ze een ‘W’-teken maken om hun steun te laten blijken aan DROP4DROP. Deelnemers worden dan gevraagd om foto’s te plaatsen met de hastag #W4Water op alle social media platformen, met een statement wat water voor hen betekent.

Samen, door onze stem te laten horen online, kunnen we een verschil maken. Kijk wat jij kunt doen op DROP4DROP.org.

Wednesday, 22. March 2017