Zara Larsson versus Jennifer Lopez?!

Deze twee tracks lijken wel héél veel op elkaar...

Het is weer vrijdag en dat betekent in de muziekwereld altijd een dag vol releases. Ook vandaag is er weer genoeg muziek uitgekomen en daar kunnen wij alleen maar van smullen. Maar vandaag bezorgde Release Friday voor een groot shockmoment; er lijken twee tracks wel héél erg op elkaar. Wat is hier aan de hand?!

Zara Larsson timmert de laatste maanden keihard aan de weg om de top te bereiken en het lijkt haar aardig te gaan lukken. Vandaag dropte zij dan ook haar langverwachte tweede studioalbum ‘So Good’ waar grote hits als ‘Lush Life’, ‘Never Forget You’ en ‘I Would Like’ op te vinden zijn. Om dit laatste nummer, dat Zara in november uitbracht, gaat nu alle ophef.

Zara krijgt namelijk concurrentie van niemand minder dan Jennifer Lopez. Dat J.Lo en Pitbull een goede combinatie zijn bleek al eerder door hun hits als ‘On The Floor’ en ‘Dance Again’. De twee proberen het nu opnieuw met het nummer ‘Sexy Body’, dat ook vandaag de wereld in werd geslingerd. Alleen vielen onze monden open tijdens het beluisteren van dit nummer, het lijkt namelijk verdacht veel op de track ‘I Would Like’ van Zara..
Is het een gevalletje plagiaat of is het gewoon toeval? Beluister beide tracks hieronder en oordeel zelf!Friday, 17. March 2017