Premiere: Sam Feldt & Hook N Sling brengen een nieuwe track 'Open Your Eyes' uit!

'Open Your Eyes' wordt de hit die we vaak zullen horen in de clubs en op de festivals!De nieuwe single van Sam Feldt en Hook N Sling ‘Open Your Eyes’ begint met een zachte melodie van een gitaar en prachtige vocals. Daarna komen de zieke synths en de harde bas erin. Het is de perfecte track die in clubs en op elke festival zal worden gedraaid. De samenwerking tussen deze twee muzikanten is fantastisch omdat de track laat zien hoeveel ze met elkaar gemeen hebben op muzikaal vlak.

Sam Feldt is zijn 2017 ontzettend goed begonnen. Bij de Radio 100% NL Awards won hij de award voor ‘Hit van het Jaar’ voor zijn hit ‘Summer On You’ met Lucas & Steve. Dit alleen bewijst dat Sam een mooi vooruitzicht heeft voor 2017. ‘Summer On You’ kwam na zijn andere hit ‘Show Me Love’. Tot nu toe heeft de track wel meer dan 73 miljoen Spotify plays weten binnen te halen.

Anthony Maniscalco, beter bekend als Hook N Sling, misschien ook bekend van zijn gigantsiche hit ‘Love On Me’ in samenwerking met Galantis. De track wist meer dan 80 miljoen Spotify plays binnen te halen. De unieke sound van Hook N Sling is ontwikkeld door de verschillende bekende releases, vooral zijn singles__ ‘Take You Higher’__ feat. Goodwill, ‘Reasons’ met Nervo en ‘Break Yourself’ feat. Pusha T & Far East Movement.

Sam gaat volgende maand terug naar de Miami Music Week, waar hij een speciale editie gaat hosten van zijn Heartfeldt Pool Party in het Spinnin’ Hotel op vrijdag 24 maart. Sam zal zijn beste dance music talenten brengen naar het Spinnin’ Hotel. De early bird tickets zijn al uitverkocht, wat zeker bevestigd dat Sam’s Heartfeldt Pool Party niet te missen is.

Thursday, 23. February 2017